Flexwerken

Alles Flex!

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van flexwerken. Werken waar en wanneer u wilt. Zonder files of vast kantoor maar mét vrijheid en flexibiliteit. DROOM! omarmt het Nieuwe Werken en voorziet in alles wat u nodig heeft. Ergonomisch en comfortabel meubilair, Wifi, print- en kopieermogelijkheden. De uitstekende bereikbaarheid, ruime keuze aan flexplekken, uitgekiende faciliteiten en gastronomische horeca maken werken bij DROOM! een ontspannen ervaring. Flexwerken is bij DROOM! gratis, evenals de parkeergelegenheid en de toegang tot ons draadloos netwerk. Het enige waar u voor betaalt zijn de consumpties die u bij ons nuttigt. Kies uw plek in het restaurant en niets staat u meer in de weg om in een bijzondere en inspirerende omgeving te werken.

 

Nieuwsbericht 7 april 2020

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Alle eet- en drinkgelegenheden gaan dicht vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april.

Wij zullen al onze gasten persoonlijk informeren betreft reserveringen die gepland staan in deze periode.

Om deze reden zijn wij zullen wij tot en met 28 april gesloten zijn. We hopen je weer snel in goede gezondheid te mogen ontvangen na 28 april.

Team DROOM! de Aam