Participatie

Missie & Visie

Missie

HAAL HET BESTE UIT JEZELF EN ELKAAR!

Dit geldt voor zowel de gasten als de medewerkers van DROOM!. DROOM! is een inspirerende vergader- en flexwerklocatie in het hart van de KAN-regio (Knooppunt Arnhem Nijmegen) waar mensen met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Door onze medewerkers een geschikte werkomgeving te bieden groeit trots, eigenwaarde en vreugde waardoor gasten naar tevredenheid gebruik maken van de diensten van DROOM!. Door dit maatschappelijk verantwoorde ondernemerschap ontstaat een unieke ambiance wat gasten ertoe brengt om terug te blijven komen bij DROOM!.

Visie

BIJZONDERE BEDRIJVIGHEID

DROOM! streeft er naar het vergader- en flexwerkcentrum van de KAN-regio te worden. Dit realiseert DROOM! door het leveren van 100% gastvrijheid en kwaliteit van dienstverlening en producten.

DROOM! is niet zomaar een ontmoetingsplek, maar een innovatief centrum op het gebied van horeca en zorg. Wij stellen onszelf ten tweede als doel: het voorbeeld van een Wmo/Participatiewet – centrum te zijn.

De nadruk zal hierbij liggen op de participatie van de medewerkers met en zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. DROOM! streeft naar kwalitatief goede zorg middels ondersteuning op maat. DROOM! is flexibel, efficiënt, klant- en marktgericht. Maatschappelijke veranderingen vragen om bijzonder ondernemerschap. DROOM! is zo’n bijzondere onderneming en dit vraagt om een innovatieve en creatieve bedrijfsvoering.