Proost!

Arrangement: Borrel

Heeft u aan het einde van de vergadering behoefte om gezellig na te praten met uw collega’s of gasten? Bij DROOM! kunt u na afloop van uw bijeenkomst genieten van een borrel. Wij bieden u twee mogelijkheden. De borrel vindt plaats in de lounge op de eerste verdieping.

1. Borrel

Wilt u na een lange zit nog even ontspannen en napraten onder het genot van een drankje? Dan kunt u gebruik maken van onze borrel. Tijdens deze borrel kunnen u en uw gasten gebruik maken van bier, wijn en fris. Daarnaast zullen er diverse soorten nootjes op tafel staan. De borrel is per half uur te boeken.

2. Luxe Borrel

De ‘luxe’ borrel heeft een duur van maar liefst twee uur. Tijdens deze twee uren kunt u onbeperkt gebruik maken van bier, wijn en fris. Daarnaast worden tijdens de borrel enkele luxe warme- en koude hapjes uitgeserveerd. De ‘luxe’ borrel is ideaal om een vergadering feestelijk af te sluiten of ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis.

Bekijk hier de arrangementen van Droom! Elst

Bekijk alle arrangementen

Ontbijt

Begin uw dag goed en ontbijt bij DROOM!. Het ontbijt is een ideaal moment om werkzaamheden te bespreken, te...

Meer informatie?

Lunch

De lunchbreak is hét moment om weer op te laden voor de tweede helft van de dag. DROOM! serveert...

Meer informatie?

Diner

Het reserveren van onze heerlijke diner buffetten gaat altijd in goed overleg. Graag zijn we bereid dit met u...

Meer informatie?
Nieuwsbericht 7 april 2020

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Alle eet- en drinkgelegenheden gaan dicht vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april.

Wij zullen al onze gasten persoonlijk informeren betreft reserveringen die gepland staan in deze periode.

Om deze reden zijn wij zullen wij tot en met 28 april gesloten zijn. We hopen je weer snel in goede gezondheid te mogen ontvangen na 28 april.

Team DROOM! de Aam