Dineren

Arrangement: Diner

Het reserveren van onze heerlijke diner buffetten gaat altijd in goed overleg. Graag zijn we bereid dit met u te bespreken.

 

Voor het diner biedt DROOM! drie mogelijkheden:

Dineroptie 1: Broodjesbuffet
Heeft u haast maar wilt u uw gasten niet laten starten of vertrekken met een lege maag? Dan biedt ons broodjesbuffet de uitkomst. Ons broodjesbuffet bestaat uit soep van de dag, harde broodjes belegd met ham of kaas en een warme snack. Het broodjesbuffet is inclusief jus d`orange, melk en water.

Dineroptie 2: 3- gangen diner
Wilt u lekker eten – maar heeft u niet zoveel tijd – dan is het DROOM!buffet een echte aanrader. Het DROOM!buffet heeft naast soep van de dag en heerlijke nagerechten een variërend hoofdgerecht. Waar het de ene dag penne met een heerlijke zalm-roomsaus is, kan het zo de andere dag weer gebakken aardappelpartjes met een schnitzel zijn.

Dineroptie 3: DROOM!diner
Wilt u uw gasten trakteren op een heerlijk diner? Dan is het DROOM! dinerbuffet de uitgelezen mogelijkheid. Het DROOM! dinerbuffet biedt u de meest heerlijke gerechten uit onze keuken. Het DROOM! dinerbuffet bestaat uit soep van de dag, diverse salades, brood, koude- en warme seizoensgerechten én heerlijke nagerechten

Bekijk hier de arrangementen van DROOM! de Aam Bekijk alle arrangementen

Ontbijt

Begin uw dag goed en ontbijt bij DROOM!. Het ontbijt is een ideaal moment om werkzaamheden te bespreken, te...

Meer informatie?

Lunch

De lunchbreak is hét moment om weer op te laden voor de tweede helft van de dag. DROOM! serveert...

Meer informatie?

Diner

Het reserveren van onze heerlijke diner buffetten gaat altijd in goed overleg. Graag zijn we bereid dit met u...

Meer informatie?